søndag 6. desember 2009

Første titt på Deathly Hallows

Det ti år lange Harry Potter-eventyret nærmer seg slutten. Daniel Radcliffe og Emma Watson tror det blir trist og vanskelig.


Dh Preview One - A funny movie is a click away

Dagbladet møtte Daniel Radcliffe og Emma Watson i Leavesden Studios, hvor filmingen av «Deathly Hallows» nå pågår. Den siste boken i serien om den unge trollmannen skal splittes i to filmer, men innspillingen gjøres som om det var én.

Etter planen skal kameraene ha fanget inn sitt i løpet av de neste par månedene.
Premieren på første del er ikke før i november 2010, men for skuespillerstjernene Daniel Radcliffe, Emma Watson og Tom Felton er slutten på eventyret svært nær.

- Trist og vanskelig
Det gjør dem triste.

- Jeg håper vi vil holde kontakten, sier Radcliffe (20).

- Det vil være dumt om vi ikke gjør det etter ti år. Tom Felton er den jeg har mest kontakt med, for hans kjæreste (Jade Olivia) er en av mine beste venner. Gjennom henne har jeg blitt enda bedre kjent med Tom. Men jeg håper vi alle vil sees mer, legger han til.
Emma Watson (19) tror Radcliffe får innfridd håpet.

- Ja, jeg tror vi vil holde kontakten. Jeg har en rar følelse av at vi tre blir tettere knyttet etter at prosjektet er avsluttet, og vil tilbringe mer tid sammen.
Under den avsluttende innspillingen har Watson hatt blandede følelser:

- Det har vært som et hjem, en skole og en familie på en gang. Det blir veldig trist å legge det bak seg. Trist, rart og vanskelig — vi har jo jobbet sammen siden vi var små, sier hun.

Tårevått
Tom Felton (22) gruer seg så mye til å slutte at han vegrer seg for å gå hjem fra filmsettet på kveldene.

- Vi prøver å gjøre mest mulig ut av det nå, vi henger rundt på settet her så mye vi kan, sier han.

- Det minner meg om å slutte skolen. Det var også trist. Det er blitt som hjem nummer to for oss. Jeg synes det er følelsesladd bare å dra hjem hver kveld, så jeg tør ikke en gang å tenke på hvordan det blir når vi tar farvel for siste gang. Jeg kommer til å gråte til øynene faller ut, regner jeg med. Jeg kjenner jeg ikke vil snakke om det en gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar